If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много добри снимки . Olympus-а е супер, направо се замислям да си взимам такъв
Поздравления и за подреждането на снимките
И аз съм много доволен - за първи път правя повече снимки с него, щото ми го донесоха в началото на месеца. Човекът, който го избра, има подобен, малко по-стар модел, и каза, че е най-доброто на пазара като цена/качество от класовете без сменяема оптика. Тези снимки съм ги правил на 3 мегапиксела, а апаратът прави до 10 мегапиксела. Оптичният зуум е до 20 пъти.
И аз съм много доволен - за първи път правя повече снимки с него, щото ми го донесоха в началото на месеца. Човекът, който го избра, има подобен, малко по-стар модел, и каза, че е най-доброто на пазара като цена/качество от класовете без сменяема оптика. Тези снимки съм ги правил на 3 мегапиксела, а апаратът прави до 10 мегапиксела. Оптичният зуум е до 20 пъти.
Коки , евала за снимките Много добри и много добре подредени За качеството на снимките - перфектно е
Тоя месец май пропуснахме .. Дайте да се разберем нещо за "баба марта" , или .. ?
Пропуснахме заради Серес, а и месецът е къс. Уикендът, който идва също не е подходящ, защото е дълъг и вероятно хората ще ходят по почивки. Остава да я направим на 7-ми или на 14-ти. На мен като че ли 7-ми по ми харесва, кажете и вие как мислите.
Comment